Om os

Siden 2009 har vi udviklet og produceret online øvelser og træning for alle. Mænd og kvinder. Unge og ældre. Tidligere har Fysiofilm.dk været eksklusivt for erhvervskunder. Nu breder vi konceptet yderligere ud og giver alle mulighed for tegne et abonnement!

Vores erfaring er, at fysioterapi og yoga er et perfekt match. Med vores fysioterapeutiske øvelser kan du få hjælp til konkrete udfordringer. Eksempelvis ondt i lænd, skulder og håndled. Med vores yoga får du trænet kroppen i dit eget tempo og med din egen krops formåen.

Vidste du at….
Fysioterapeutiske øvelser kan hjælpe til færre smerter, større energi og bedre søvn. Sådan var effekten af FysioFilm efter blot 5 uger hos Sydbank i Vejle: ”Øvelserne har haft stor betydning. Færre smerter, mere bevægelighed og større energi”.

Yoga har positiv effekt på mental og fysisk sundhed = stærkere krop, større smidighed, mere energi, bedre søvn og øget livskvalitet.
Forskningsstudier viser, at yoga også har en positiv effekt på kroniske smerter, stress, depression og en række andre udfordringer.

Få et uforpligtende tilbud på en virksomhedsaftale

Skriv til info@fysiofilm.dk.

Vores team

Vi vægter faglighed højt i vores team. Øvelserne udvikles af vores dygtige fysioterapeut, mens vores profesionelle yogainstruktør udvikler yogatræningen. Det hele styres af vores direktør, der har mange års erfaring som sygeplejerske. Vores film bliver både brugt af private og virksomheder. Eksempelvis har alle medarbejdere i Sydbank haft ubegrænset adgang til vores film i mange år.

Sammen vil vi (også) gøre en effektiv forskel for dig!

FysioFilm ApS – Otte Ruds Vej 9 – 7100 Vejle
CVR nr. 31576660