Salgsbetingelser

Vi gør alt hvad vi kan for at din købsoplevelse på Fysiofilm.dk bliver så god som muligt. Her kan du læse om vores salgsbetingelser:

GENERELT

Fysiofilm.dk er en internetbaseret digital abonnementstjeneste, der giver dig personlig adgang til øvelser og yogatræning via din mobiltelefon, tablet eller anden digital enhed.

ABONNEMENT

Et abonnement på Fysiofilm.dk betales forud månedligt eller årligt og fornyes automatisk, indtil du vælger at opsige det. Når du tegner et abonnement, accepterer du samtidig, at Fysiofilm ApS løbende trækker et beløb svarende til prisen for det valgte medlemskab fra den betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige oprettelse af abonnementet.

Vilkår og priser kan ændres løbende. Ændringer i priser vil dog altid ske med minimum 30 dages varsel og meddeles vores abonnenter pr. mail eller via Fysiofilm.dk.

14 DAGES FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du tegner et abonnement. Vi trækker først pengene på dit kort, når fortrydelsesretten er udløbet.

Ønsker du at bruge din fortrydelsesret så husk at skrive til os. Brug kontakt-formen på forsiden af Fysiofilm.dk eller send en mail til: info@fysiofilm.dk.
Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på den mail, som du brugte til at registrere dit abonnement.

Du kan kun bruge din fortrydelsesret 1 gang om året.

OPSIGELSE AF ABONNEMENT

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, der efterfølgende udløber ved udgangen af den betalte abonnementsperiode.

Du kan opsige dit abonnement ved at sende opsigelsen til os. Brug kontakt-formen på forsiden af Fysiofilm.dk eller send en mail til: info@fysiofilm.dk.

Du vil efterfølgende modtage en bekræftelse på denn mail, som du brugte til at registrere dit abonnement.

BETALING

Alle større internationale betalingskort kan benyttes.

DATAANSVARLIG FOR PERSONOPLYSNINGER

Fysiofilm.dk er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have oplysninger om f.eks. beskyttelse af personoplysninger. Du kan kontakte os på mail: info@fysiofilm.dk

Klik her og læs mere om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Senest opdateret den 31. december 2020.

FysioFilm ApS
Otte Ruds Vej 9
7100 Vejle
Mail: info@fysiofilm.dk